Mattias Johannesson

Mattias Johannesson

Business Analyst/Project Manager

Hej!

Ta chansen och jobba med mina suveräna kollegor!
Det gjorde jag för ett tag sedan och jag ångrar det inte en sekund.


Mina dagar på Netgain fylldes snabbt med spännande kundmöten, givande workshops och ett internt samarbete där alla hjälps åt och dessutom delar med sig av sina kunskaper. Det kan låta som en klyscha men här är inga frågor dumma. Jag har nog i så fall ställt de flesta av dem vid det här laget.

I rollen som Business Analyst får jag dessutom arbeta tätt med kunden, fånga upp deras behov, hjälpa dem att omsätta dessa till krav och sedan med hjälp av mina kollegor omvandla detta till smarta lösningar som har effekt. För mig har det på Netgain även blivit mycket tid som projektledare. En roll jag trivs bra i och där jag tillsammans med mitt team jobbar mot uppsatta leveranser samtidigt som vi stöttar kunden på deras digitaliseringsresa.

Som ensamstående förälder var det mycket som skulle kännas rätt när jag valde att fortsätta min bana som konsult. Jag tyckte det var viktigt med en arbetsgivare som kändes lyhörd, proffsig och där jag vet vad som förväntas av mig. Jag vill ha en flexibilitet och en förståelse för att alla dagar i mitt privatliv inte ser likadana ut. Samtidigt vill jag ha roligt på jobbet och ha många trevliga kollegor. Hos Netgain har jag hittat allt detta!

Så om du är nyfiken på Netgain och undrar om vi är rätt för just dig så får du gärna slå mig en signal eller skicka ett mail.

mattias.johannesson@netgain.se

070-526 66 41

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor