Elin Lindgren

Elin Lindgren

System Developer

Vilka förutsättningar kan en praktik skapa? Vad gör en System Developer hos Netgain? Varför älskar jag att arbeta hos Netgain? Det tänker jag svara på!

Under min praktik arbetade jag efter en praktikplan som bestod av olika delar, såsom en del där jag skulle lära mig ServiceNow med ett mål att certifiera mig som System Administrator. En annan del bestod av kundmöten som jag fick sitta med under där syftet var att jag i första hand skulle förstå teknisk terminologi. För att uppnå syftet antecknade jag begrepp under mötenas gång som jag sedan fick förklarade för mig, dessutom fick jag läsa dokumentation om projekten som mötena berörde. Tillsammans skapade dessa delar en stabil grund inför en anställning som System Developer. Det insåg jag den sista veckan på praktiken när jag klev på mitt kunduppdrag inom förvaltningsarbete av ServiceNow.


Rollen som System Developer hos Netgain kan se väldigt varierad ut beroende på kunduppdrag och kompetens. Inom mitt kunduppdraget arbetar jag med att delegera arbete inom förvaltningsgruppen, lösa användares problem som relaterar till ServiceNow samt att utveckla funktionalitet inom ServiceNow. Det är något som jag tycker är väldigt roligt eftersom ingen dag är den andra lik. Det finns alltid någonting som kan utvecklas i ServiceNow, dokumentation att skriva samt nya områden att lära sig.


Anledningar till varför jag älskar att arbeta hos Netgain:

  • Det inkluderande klimatet, att alla ställer upp för varandra, oavsett om man arbetar på kontoret eller på distans
  • Uppmuntran till att certifiera sig och bli vassare i sin kompetens
  • Kärleken alla Netgainare har till fika, vilket är viktigt för mig som älskar att baka

Om du vill veta mer om praktiken jag utförde eller min roll som System Developer är du välkommen att höra av dig!

/Elin


 

elin.lindgren@netgain.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor